Portretfotografie

Privé portretfotografie is het allermooiste en belangrijkste wat er is. De tijd verstrijkt zo snel, het is zo belangrijk om jezelf en je dierbaren af en toe liefdevol te laten vastleggen en de mooie momenten en herinneringen te koesteren. Bovendien is een mooi portret of een portretreportage ook prachtig om kado te geven en te krijgen.

Het maken van goede zakelijke foto’s beperkt zich niet alleen tot het juiste moment. Minstens zo belangrijk is een helder, kleurecht en overzichtelijk verhaal. Een goede portretreportage kan dat verhaal vertellen, waarmee u als bedrijf naar buiten wilt treden. Ik maak profielfoto’s voor sociale media en ook bedrijfreportages voor brochures en websites. De foto’s op deze pagina zijn gemaakt voor Rabobank, Committoo detachering en Homeij buitensportartikelen.

Daarnaast werk ik samen met de Josephat Torner Foundation Europe, door als vrijwilliger te fotograferen voor de Josephat Torner Foundation die zich inzet voor kinderen met albinisme in Oost Afrika. Mijn foto’s worden onder andere gebruikt voor de website en sociale media van JTFE, om fondsen te werven en publiciteit te genereren.

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden van zakelijke of privé portretfotografie

Portret

Zakelijke Portret Fotografie

Josephat Torner Foundation