Portretfotografie

Portretfotografie is voor mij het allermooiste en belangrijkste wat er is. Hoe mooi is het om je jezelf en je dierbaren van tijd tot tijd liefdevol en professioneel te laten vastleggen, zodat je de mooie momenten kunt blijven koesteren. Een mooi portret of een portretreportage is ook een prachtig kado om te geven.

Goede zakelijke foto’s kunnen het verhaal vertellen, waarmee u als bedrijf naar buiten wilt treden.  Een goede portretreportage verteld een helder, kleurecht en overzichtelijk verhaal. Ik maak profielfoto’s voor sociale media en ook bedrijfsreportages voor brochures en websites. De foto’s op deze pagina zijn gemaakt voor verschillende opdrachten voor Rabobank Internationaal.

Naast mijn werk als fotograaf ben ik bestuurslid van de  Josephat Torner Foundation Europe (JTFE).  Met Josephat reisde ik door Tanzania en maakte ik foto’s voor de website en sociale media voor www.jtfe.org , om fondsen te werven en publiciteit te genereren om de kinderen met albinisme in Oost Afrika te steunen.

Neem contact met me op voor ook zo’n prachtige fotoreportage!

Portret Fotografie

Zakelijke Portret Fotografie

Josephat Torner Foundation