Boxing

Mijn liefde voor de bokssport is natuurlijk evident, deze sport is in mijn ogen het meest fotogeniek van alle sporten. De boksers zijn zo toegewijd en gedisciplineerd, de strijd zo intens! Wedstrijdfoto’s zijn het allerbelangrijkste voor me, maar ik maak ook achtergrondreportages. Door het hele verhaal te laten zien, de discipline, de toewijding en de pijn die nodig is om topprestaties te kunnen leveren, kun je niet alleen de prestaties beter waarderen, maar ga je ook meeleven met de sporter. Daardoor wordt de sport nog interessanter.

De mannen op de foto hierboven zijn trouwens de mannen van het Amerikaans Olympisch boksteam, die op Papendal waren voor een training sessie. Dank aan Peter Bonthuis, die zo vriendelijk en attent was om deze leuke foto te maken. Ook voor mezelf een mooie herinnering!

Mijn sportfoto’s zijn onder andere gepubliceerd in verschillende kranten en bij┬áNOS sport. Ik fotografeer boks en kickboksgala’s en andere sportevenementen in opdracht van verschillende verenigingen. Het is altijd mogelijk om me in te huren om een sportevenement vast te leggen. Neem contact met me op!

Boksen

Profboksen – Ben Bril Memorial